WELLA SP – LUXE OIL KERATIN RESTORE

WELLA – SP LUXE OIL KERATIN RESTORE

Gjenoppbyggende keratinmaske for hår som trenger reparasjon

Mengde: 150 ml
Pris: 239 kr

Wella-produkter er ansett som profesjonelle fordi de blir brukt av mange hårstylister. Det er ikke rart at denne masken havner på tredjeplass. Wella Sp Luxe Oil Keratin Restore er et populært valg for reparasjon av skadet hår. Når vi ser keratin i navnet håper vi på en spektakulær gjenoppbyggende effekt. I virkeligheten leverer ikke nødvendigvis masken fra Wella alt produsenten lover – resultatet varierer avhengig av hvor skadet håret ditt er til å begynne med. Hvis håret ser ut som det trenger en klipp, vil ikke masken hjelpe. Denne reparerende masken sikter i hovedsak mot å reparere ødelagte hårstrukturer og tilføre motstandsdyktighet, mykhet og glans. Den forbedrer den naturlige reparasjonen, men er likevel ikke noen erstatning for en salongbehandling med keratin – mange brukere kjøper denne masken i håp om å få samme resultater som hos frisøren. Wella-masken fungerer bra, men den er ikke noen mirakelkur, så ikke tro alt som står på pakken.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Ingrediensene bør være bemerkelsesverdige når man ser på den høye prisen på produktet. Hva er det produktet inneholder som gjør det så dyrt? Masken inneholder oljer som arganolje, mandelolje og jojobaolje – de mest populære oljene å tilføre i hårprodukter, men de koster ikke nok til å rettferdiggjøre at Wella Sp Luxe Oil Keratin Restore er så dyr. Likevel er det faktum at masken inneholder naturlige oljer et stort pluss: oljer er mykgjørende stoffer som vedlikeholder det ideelle nivået av fuktighet, beskytter håret mot utvendige farer og gjør hårstråene mykere. Her er det likevel det flytende keratinet (et håroppbyggende protein) som spiller hovedrollen. Er det nok keratin i masken til å ha en merkbar effekt på håret? Wella-masken er basert på keratin og har derfor en reparerende effekt, men produktet inneholder ikke så mye keratin så du bør ikke forvente umiddelbar effekt; produktet krever lang bruk.

PRODUKTDETALJER

Meningene er delte om konsistensen, duften og applikasjonen av masken. Mange brukere sier at Wella Sp Luxe Oil Keratin Restore har en deilig duft og at det er grunnen til at de liker den, mens andre klager over en overveldende lukt (dette er et individuelt problem og kommer an på hvor mye duft vi er vant til i hverdagen). Masken er ikke for tykk og er lett å spre utover. Du må så klart skylle produktet grundig ut så det ikke veier ned håret – om du ikke skyller grundig vil produktet bli liggende i hårrøttene, noe som fører til tap av volum. Apropos volum; hvis du ser etter en maske som reparerer samtidig som den tilfører volum, er ikke denne masken riktig valg. Generelt er Wella-masken bemerkelsesverdig, men det må nevnes at effekten den har vil variere fra person til person og hårtype til hårtype.

FORDELER:

  • masken inneholder reparerende keratin
  • beriket med tre naturlige oljer
  • enkelt å applikere i håret
  • interessant duftkomposisjon
  • effektiv styrking av håret

ULEMPER:

  • prisen kunne vært lavere
  • kan gjøre håret flatt og slapt
  • kan ikke erstatte profesjonelle keratinbehandlinger
  • noen brukere liker ikke den intense duften