Hva er noen fordeler ved håroljer man ikke får med hårmasker?

NANOIL
 1. Det er umulig å tilpasse masken til hårstrukturen. Oljer består av fettsyrer som utgjør den naturlige hydrolipidbarrieren i hodebunnen og binder keratinskjell til hårstrået. Avhengig av størrelsen på partiklene tilpasser en olje seg til lav eller høy porøsitet (sunt eller skadet hår). 
 2. Hårmasker kan tynge ned håret. En veldig tykk og rik maske kan etterlate rester dersom vi bruker for mye eller ikke skyller den grundig ut. Konsekvensen av dette er at vi mister volum, får fettete hår og opplever flass. Til tross for sin fettete konsistens, blir håroljer tatt opp i håret og tynger ikke ned hårstråene. Alt vi trenger å gjøre er å være oppmerksomme på porøsiteten til håret vårt. 
 3. Hårmasker tar tid å bruke. Man trenger minst 30 minutter til å la enhårmaske virke, massere den inn i håret og skylle den ut. Man kan gjøre en oljebehandling over natten, men du kan like gjerne bruke olje til ekspressbehandling: for tørt hår kan man ta i oljen 15 minutter før hårvask, eller etter hårvask (uten å skylle den ut). 

Dette er de tre viktigste grunnene, men man kan nevne mange flere også: lavere kostnader, bedre effekt, maksimal varighet. Håroljer vinner definitivt denne kampen. Siden jeg oppdaget håroljer har jeg brukt dem til varmebeskyttelse, til å gjøre håret lett å børste og style, og til å forbedre hårets glans. Min erfaring lar meg forutsi at håroljer snart vil erstatte hårmasker. Sjekk det ut selv! 

Ønsker du å sikre at hårbehandlingen din er effektiv? Møt et produkt som utklasser alle hårmasker. En hårolje med tre nivåer, for lav, middels eller høy porøsitet i håret. Denne vil definitivt være populær blant kvinner som liker den intense effekten man får av masker, men forventer noe lettvektig som passer behovene deres.

NANOIL HÅROLJE

Tre versjoner av oljen for ulike nivåer av hårporøsitet

Mengde: 100 ml
Pris: 229 kr

Å bruke hårolje er uten tvil mye bedre enn å bruke hårmasker. Ingen produkter kan konkurrere med håroljer. Nanoil hårolje er min favoritt. Hvorfor Nanoil? 

Den er det eneste produktet som klarer å levere 100% av næringsstoffene sine, og den har maksimal effekt. Merket har sikret at produktets effekt er basert på resultatet av studier av hårstrukturen og hårets behov. Av den grunn er Nanoil hårolje en stor hit. Den steller det ytre laget av håret, men trenger også inn i håret og ned i hodebunnen. Jeg anbefaler Nanoil på det sterkeste fordi ingen andre produkter kan gi slik fullstendig behandling.

Ønsker du å ha sunt og skinnende hår? Gi håret næring gjennom kraften av de naturlige ingrediensene i Nanoil hårolje. Jeg har innsett at naturlige stoffer og rimelig innovasjon er viktig i hårprodukter. Nanoil hårolje er et moderne og originalt produkt (det eneste som tar hårporøsitet med i beregningen) med merkbar effekt. Velg en av de tre oljene og oppdag at også du kan få håret til en modell. Du kan velge mellom

Alt du trenger å gjøre før du kjøper oljen er å identifisere hårporøsiteten din. Dette gjør du enkelt ved å observere ulike faktorer ved håret ditt, gjøre en vanntest, eller besøke en spesialist som meg. All nødvendig informasjon om hårporøsitet og valg av oljer finner du på den offisielle nettsiden til Nanoil. 

ANALYSE AV EFFEKT

Hvor kommer denne hårmagien fra? Alt har en forklaring. Nanoil hårolje – uavhengig av versjon – har én viktig funksjon: den er tilpasset hårets struktur. På grunn av dette blir den absorbert umiddelbart, slik at den ikke tynger ned håret. Den interne effekten er veldig sterk og gir langvarige resultater. Jeg skal prøve å forklare fordelene ved Nanoil. Det er også verdt å nevne at de tre versjonene er helt naturlige og uten parabener og silikon. Dette er det hårelskende kvinner liker best! 

Nanoil for hår med lav porøsitet

Denne versjonen av Nanoil hårolje virker hvis håret ditt er rett, vanskelig å style, bruker lang tid på å tørke, mangler volum og krever sterk beskyttelse mot for eksempel sterk sol eller høye temperaturer. Oljen består av ni oljer som er rike på fettsyrer som:

 • beskytter håret mot sollys, høye temperaturer, giftstoffer, etc.
 • forsinker aldringsprosessen, hvilket gir elastisitet og mykhet
 • reduserer tørketid og kontrollerer fuktighetsnivå
 • styrker hårvekst og motvirker hårtap
 • tar vare på hodebunnen, regulerer pH og kontrollerer sebumproduksjonen 

Nanoil for hår med høy porøsitet

Nanoil laget for skadet hår virker dersom håret ditt er dehydrert, skjørt, livløst, splittet i endene og ofte faller ut. Håroljen består av en kombinasjon av seks oljer med omega 7- og omega 9-syrer som:

 • regenererer, styrker og gjenoppbygger håret
 • øker hastigheten på hårvekst og motvirker hårtap
 • nærer hodebunnen og endene på håret for å motvirke splittede tupper
 • lindrer irritasjon, fjerner tørrhet, livløshet og skade
 • motvirker statisk og krusete hår

Nanoil for hår med middels porøsitet

Uten tvil den beste håroljen for problematisk hår – hår som er et sted mellom sunt og skadet – som blir krusete i fuktig miljø, kan bli statisk og kan splitte seg i endene. Håroljen består av seks oljer med omega 3- og omega 6-syrer som:

 • gir helhetlig stell av håret, gjør overflaten blank og fremhever skinn
 • beskyttet håret mot eksterne faktorer
 • motvirker statisk, krusete og livløst hår
 • styrker den naturlige hydrolipidbarrieren til håret
 • tar vare på hodebunnens funksjoner og reduserer flass

FORDELER:

 • ingredienser som passer til hårstrukturen
 • den beste komposisjonen av naturlige oljer og aktive ingredienser
 • tre versjoner, ideell for alle hårtyper
 • utrolig lettvektig, absorberes utmerket
 • effektiv hårbehandling i elegant forpakning

ULEMPER:

 • du må finne ut hvor porøst håret ditt er før du velger olje