Let deg skinne med Air Mat-foundationen fra Bourjois!

En lett og lett påførbar foundation gir huden din et naturlig og matt utseende. Journalister og skjønnhetskreatører fra hele verden er stolte av å presentere et helt nytt merke innen skjønnhet: Bourjois og sin Air Mat foundation. Dette er en bunn som er tilgjengelig i flere nyanser, og gir deg et naturlig utseende med matt effekt. Les videre for å finne ut hvorfor mange fremdeles blir provokerende forskjellige makeupopplevelser med denne foundationen!

En lett foundation som gir et matt resultat

Foundation gir huden din en jevn og naturlig tone, og gir deg lettere ansiktstrekk. Bakgrunnen er laget for å opprettholde et naturlig utseende og lett farge med en perfekt matt slutt. Air Mat-foundationen fra Bourjois er spesielt fremhevet som et lett produkt som gir en matt tekstur, Dette produktet er perfekt! Fordi det ikke er for tett, vil det vippe ansiktet ditt, og det gir ikke en klissete følelse. Det vil ikke legge for mye press på huden din og dette productet er 100% olje-fri. Dette betyr at den legger seg jevnt på huden din uten å etterlate seg teksturer eller tegn på hudormer eller urenheter. Air Mat-foundationen fra Bourjois gir huden din et matt og naturlig utseende som bevarer naturlig glød, og den minimalt dekker små skjønnhetsmangler.

Spesifikasjoner og pris

Denne foundation kommer i en 30ml boks og leveres med en svamp som er designet for å lette påføringen. Boksens leselighet er forbedret for å gjøre det lettere for kundene å utforske ingrediensene som produktet inneholder. Flasken inneholder hovedsakelig mineralpulver, som er lett å apply. Air Mat foundationen passer alle hudtyper, uten å blokkerer porene eller skape komedogener. Denne bunnen inneholder heller ikke parabener.

Om du ser etter noe til en god pris, bør du vurdere Air Mat-foundationen fra bourjois. Mange butikker online selger dette produktet, med en normalpris som starter fra 5,4 euro per flaske. Selv om det kan virke som en høy pris, selv om det kan virke som en høy pris, tar Bourjois sikte på å levere en profesjonell makeup service til deg hjemme, til en mengde av mennesker på alle budsjetter. Hvis du bruker en online søkemotor, kan du ganske enkelt finne den beste prisen og kjøpe produktet fra en pålitelig og autentisk nettbutikk.

Flere ingredienser og thier bruk

Air Mat-foundationen fra Bourjois inneholder ekstrakter fra ringblomst, som beroliger huden, samt glyserin som hjelper med å opprettholde fuktighetsgraden. Ansiktstrekkene er jevnere og mer presise med touche eclat- ingrediensen, som gir huden en måte å sees på. Inneholder også organisk kamille ekstrakt som bekjemper betennelser og påfører tone på huden. Den inneholder også ekstrakter fra palmer, som forsikrer om å bekjempe frie radikaler og barrieren din av hudsygdommer og uregelmessighetsproblemer.

Foundationen fra Bourjois inneholder også en UVA/ UVB-filter som hjelper med å beskytte huden din fra solskade, slik at du kan skinne hele dagen. Den består også av et naturlig pulver som er designet for å dempe glans og glatt ut huden. Impressive å se tilbake til, denne foundationen kan forskjønne selv de mest uregelmessige teksturer, støtte hudens mikroachiv, samt gi deg en sexy look som varer hele dagen.

Ulike måter å anvende foundation

Trinnene for å bruke Air Mat-foundation er ganske enkelt. Påfør et lite middelstort tynt lag over hele ansiktet for å legge den jevnt. Ifølge eksperter skal foundationen påføres ved hjelp av flere teknikker, avhengig av hvilken effekt du vil oppnå:

    • For de som ønsker å dekke ufullkommenheter, kremete texur, akne arrdannelse etc, bør foundationen påføres med en bomullspinne.
    • For de som ønsker å skape et naturlig utseende, kan du bruke en kost og sirkulære bevegelser for å fortrenge foundationen.
    • For de som ønsker å få en matt finish, kan du bruke svampen som vanligvis leveres med produktet og påføre produktet med strykninger.

Mens du bruker foundationen, bør du prøve å unngå de tykke lagene som kan skape en plastisk eller ujevn effekt.

Bourjois-foundation for enhver anledning

Air Mat-foundationen fra Bourjois kan brukes til forskjellige situasjoner, avhengig av hvilken look du ønsker å oppnå. Det er den ideelle løsningen for en daglig basis eller for en utvendig opplevelse. Dette produktet er best mulig måte å føle seg godt til se din naturlige skjønnhet og skinne helt til natten. I tillegg foretrekker mange å bruke den som et selvbruningsprodukt når sommersesongen begynner og ansiktet begynner å føles litt fumlet.

Hvis du søker etter en foundation som er enkel å bruke, leverer profesjonelle resultater og har gode ingredienser, må du vurdere Air Mat-foundationen fra Bourjois. Dette høykvalitetsproduktet er lett tilgjengelig hos forhandlere over hele verden, ettersom det fortsetter å ta over makeupindustrien.