Nanloil arganolje gjør at alle hårmasker virker bedre!

Nanoil arganolje

Hvis du har brukt hårmasker i mange måneder og føler at håret ditt trenger en endring, trenger du ikke så slutte med dem. Du trenger bare å berike masken med ekstra ingredienser, for sterkere effekt og slående resultater – arganolje fra Nanoil er perfekt for dette formålet. Dette er ikke bare et tilskudd av næring man kan kombinere med andre produkter. Den er en perfekt, naturlig hårmaske helt på egenhånd. Hvordan?

Nanoil arganolje – håret ditt fortjener å bli behandlet med flytende gull

Arganoljen fra Nanoil er av ypperste kvalitet og stammer fra Marokko, hvor de beste argantrærne vokser (ifølge UNESCOs liste). Oljen produsert i denne regionen er den beste i verden. Nanoil arganolje har en spektakulær effekt på håret. Fordi den er helt naturlig kan du også bruke den på hele kroppen, i ansiktet, og i stedet for øyeserum. Du skal snart få se hvorfor dette er den perfekte behandlingen for håret.

Hvordan bruke Nanoil arganolje på håret?

Velg en av følgende metoder: alene eller sammen med hårmaske.

1. TILFØR OLJEN I EN HÅRMASKE

Det er veldig enkelt: ta til side en dose av masken og tilfør et par dråper arganolje fra Nanoil. Bland godt og påfør på håret. La masken sitte i så lenge som forpakningen anbefaler. Når du har skyllet ut masken og fønet håret vil du se at det er blankere, mykere og har fått tilført fuktighet. I tillegg lager arganolje et perfekt skjold rundt håret som beskytter mot eksterne farer.

2. BRUK DEN ALENE

Arganolje er eksepsjonell fordi man kan bruke den på både hr og hodebunn. Denne oljemasken hjelper hårsekkene. Effekten du får er sterkere, sunt hår som vokser raskere og er bedre – det ser nydelig ut og hårstrukturen blir reparert. Oljen motvirker hårtap og skade, forbedrer utseendet på håret og forsterker fargen, uansett type.

Du trenger bare ta en dose med oljen (en spiseskje) og påføre på hodebunnen. Gni den inn i røttene Gre gjennom lengdene med en kam for å fordele oljen jevnt og la oljen virke i 30 minutter eller lenger. Du kan også påføre masken på fuktig hår etter vask – vask håret igjen etter 30 minutter for å fjerne oljen.

Nanoil arganolje – effekter

  • Det er en perfekt, lettvektig olje for alle hårtyper.
  • Den motvirker hårtap og styrker håret fra rot til tupp.
  • Nøytraliserer aktiviteten til frie radikaler.
  • Stimulerer reparasjon av hår og hårsekker.
  • Beskytter og nærer hodebunnen.
  • Hydrerer, forsegler skjellaget og holder på vann.
  • Nærer håret, forsterker hårstrukturen og forbedrer utseenet på håret.
  • Gjenoppretter naturlig glans og fremskynder vekst.

Nanoil arganolje – ikke bare en hårmaske

Denne arganoljen får mye ros fordi den ikke bare er et tilskudd til en hårmaske. Du kan bruke den som en dypt behandlende hårolje som gir næring til hårsekkene, eller bruke den for å behandle hår eller negler. Arganoljen kan også erstatte ansiktsserum eller øyekrem

Hvorfor ikke lære mer om arganoljens fantastiske effekt? Gå til www.nanoil.no