PLANETA ORGANICA – BLACK MOROCCAN HAIR MASK

PLANETA ORGANICA – Black Moroccan Hair Mask

Black moroccan hårmaske mot hårtap

Mengde: 300 ml
Pris: 139 kr

Black Moroccan Hair Mask mot hårtap er en av mine favoritter innen hårprodukter. Planeta Organica har bestemt seg for å lage et produkt som har en positiv virkning på hodebunnen. Imidlertid har dette vist seg å være et universelt produkt som regenererer håret. Planeta Organica Black Moroccan Hair mask skal styrke, nære og beskytte hårsekkene. Effekten av dette er redusert hårtap og økt hårvekst. Resultatet er sterkt, voluminøst, blankt og skinnende hår. Jeg har prøvd produktet på mange ulike hårtyper og resultatene er alltid gode.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Hva er hemmeligheten? Komposisjonen av Planeta Organica Black Moroccan Hair Mask er nøkkelen. Hovedingrediensen i produktet er arganolje, som har en veldig høy konsentrasjon av antioksidanter (inkludert vitamin E). Jeg har sett denne oljen, som stammer fra argantreet, gjøre underverker på hår mange ganger. Planeta Organica Black Moroccan Hair Mask er også beriket med neroliolje, som har en fantastisk duft og gjør at håret kjennes tykt, laurbærolje med komplekse vitaminer som nærer og beskytter håret, olivenolje, som gjør håret mykt og blankt, og legesvartkarveolje, som er en kilde til aminosyrer som hjelper huden. Alle disse er de viktigste aktive ingrediensene i Black Moroccan Hair Mask. I tillegg inneholder masken også eukalyptusolje og naturlig oreganoekstrakt.

Når det kommer til ingrediensene er det én ting jeg liker spesielt godt med Planeta Organicas produkter; denne hårmasken, som motvirker hårtap, er helt uten SLS, parabener og andre skadelige stoffer. Den kan skryte av å ha Ecocert-merket, som garanterer at produktet er økologisk. Masken inneholder en liten mengde harmløs silikon. Jeg vil gjerne oppklare en ting om silikoner; de er harmløse dersom de er trygge og kun brukt i liten grad. Planeta Organicas hårmaske inneholder kun trygge ingredienser, inkludert emollienter, så du kan bruke den helt uten bekymringer.

PRODUKTDETALJER

Jeg aner ikke hvorfor masken har navnet “Black Moroccan” – det er definitivt ikke på grunn av fargen. Masken er grønn og har en tykk konsistens. Konsistensen gjør at masken ikke varer så lenge, men prisen er lav. Hverken fargen eller duften er spesielt tiltalende. Jeg liker ikke den sterke, kvelende duften av manneparfyme som denne masken har. Jeg har likevel jobbet med jenter som likte duften svært godt. Noen bloggere beskriver den som frisk og oriental.

Masken fungerer veldig godt på alle typer hår. Å spre produktet i fuktig hår er veldig enkelt. Det er anbefalt å la den virke i mer enn 15 minutter, men faktum er at den begynner å virke etter 10 minutter. Produktet fremhever krøller, tilfører volum og gjør håret luftig. Planeta Organica Black Moroccan gjør det enkelt å børste og style håret, hvilket har gjort jobben min på moteshow mye enklere.

FORDELER:

  • virker raskt
  • god effekt
  • naturlige og mykgjørende ingredienser
  • sertifisert økologisk
  • lav pris

ULEMPER:

  • for sterk duft
  • ikke veldig varig
  • fargen er ikke veldig estetisk