ORGANIQUE – SENSITIVE HÅRMASKE

ORGANIQUE Sensitive Hair Mask

Intensiv styrkende maske for sensitivt og delikat hår

Mengde: 150 ml
Pris: 139 kr

Organique tilbyr naturlige skjønnhetsprodukter for hår og hud. Jeg stoler på merket og har brukt produktene deres siden selskapet ble dannet. Produktene er inspirert av skjønnhet og natur. Masken styrker, regenererer og gir intens fuktighet. Hårstråene får ekstra beskyttelse mot skader. Organique-masken skal gi følelsen av lett og mykt hår som er enkelt å style.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Hovedingrediensene i Organique-masken for sensitivt og delikat hår er veldig effektive, samt helt trygge for sensitiv hodebunn og svakt hår. Sensitive-masken har rike ingredienser. Den viktigste ingrediensen er hydrolysert silke, som umiddelbart gjør håret mykt ved å jevne ut strukturen på hårstråene. Masken danner et beskyttende lag utenpå hårets overflate og gjør det lettere å børste håret. I tillegg til silke inneholder produktet også flere andre nøye utvalgte ingredienser.

Produktet inneholder en stor mengde iricalmin – hveteekstrakt med mykgjørende egenskaper. Hveteekstrakt motvirker også irritasjon og hindrer at irritasjon gjenoppstår. En annen viktig ingrediens er ekstrakt fra centella asiatica, som styrker håret og bidrar til regenerering. Håret får i tillegg intens fuktighet, takket være hydromax-komplekset og hyaluronsyre. Disse to ingrediensene motvirker tørrhet og splittede tupper, og gjør at håret kjennes tykt ut. Masken inneholder også en liten mengde gjærekstrakt – en kilde til en gruppe B5-vitaminer som tilfører fuktighet.

Alle Organique-produkter har én ting til felles: alle oppskriftene er uten parabener, SLS/SLES, vaselin, paraffin, silikon og andre kunstige tilsetningsstoffer som er skadelige for håret. Jeg er derfor en stor tilhenger av Organiques hårmasker, inkludert Sensitive-masken. Ingrediensene er nøye utvalgt.

PRODUKTDETALJER

Masken har dessverre skuffet meg flere ganger, men jeg mener likevel at den er et av de beste produktene for håret. Den er imidlertid ikke passende for alle hårtyper. Den virker utmerket på mitt hår. Mange av klientene mine elsker masken, men det er også mange forbrukere som ikke ser noen effekt. Noen modeller har klaget på kløe etter moteshowet. Av den grunn må jeg advare om at masken kan gi irritert hodebunn.

Produktet har god konsistens, som gjør masken enkel å spre utover. Applikasjonen er lettvint. Hva mer kan jeg si om denne masken? Den har en svært tiltalende duft, men en særdeles lite tiltalende lys brun farge. Organique Sensitive-masken gjør håret mykt og sterkt og tilfører fuktighet.

FORDELER:

  • god duft
  • naturlige og trygge ingredienser
  • enkel applikasjon
  • god konsistens
  • ganske lav pris

ULEMPER:

  • kan gi irritasjon
  • ikke passende for alle hårtyper