NATURVITAL – SENSITIVE HAIR MASK ALOE VERA JUNIPER ZIMBO

NATURVITAL – Sensitive-Hair-Mask-Aloe-Vera-Juniper-Zimbro

Hårmaske for personer med følsom hodebunn

Mengde: 300 ml
Pris: 179 kr

Aloe vera-masken til NaturVital er berømt blant kvinner som er nøye med hårstellet. Produsenten lover at produktet er det beste valget for personer med følsom hodebunn. Den virker faktisk! Virkningen av aloe vera-masken kan kort oppsummeres slik: lindrer irritasjon og fukter, mykgjør og reparerer håret, både på utsiden og innsiden. Jeg bruker ikke masken veldig ofte og unngår å bruke den på mitt eget hår av den enkle grunn at den er ment for følsomme hodebunner. Andre produkter kan forårsake irritasjon eller allergiske reaksjoner, men det gjør ikke NaturVitals Sensitive Hair Mask.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Om vi ser på ingrediensene i Sensitive Hair Mask Aloe Vera Juniper Zimbro, ser vi at det er en typisk fuktighetsgivende maske. Det er ingen grunn til å studere ingrediensene inngående, med unntak av et par viktige komponenter. Det viktigste er at masken er uten fargestoffer, silikon, parabener, mineraloljer og andre skadelige stoffer. Oppskriften er basert på to grunnleggende næringsgivende ingredienser, og har noen få tilleggsstoffer. Et av favorittproduktene mine når det kommer til ingredienser.

Masken inneholder høy konsentrasjon av aloe vera-saft fra sertifiserte økologiske planter. Hovedfunksjonen til saften er at den er svært fuktighetsgivende. Aloe vera i hårprodukter hindrer uttørking og opprettholder riktig nivå av fuktighet. Einerekstrakt er neste på ingredienslisten etter aloe vera-saft. Einerekstrakt kontrollerer sebumproduksjonen og styrker håret. Antistatiske stoffer, emollienter og panthenol er også vært å nevne, siden de alle er bra for håret.

PRODUKTDETALJER

NaturVital aloe vera-hårmaske kommer i en boks. Jeg ble overrasket, men det var absolutt ikke negativt. Forpakningen har ikke vanlig lokk, men i stedet et flipplokk som faller av raskt. Det går fint dersom du har hårproduktene dine stående i et skap eller på en hylle, men jeg reiser mye med mine produkter så det var ganske upraktisk. Oppskriften på masken er veldig god. Maskens konsistens er som tykk krem. Til tross for tykkelsen trenger man kun en liten mengde for å dekke alt håret. Mange kvinner klager på lukten av masken. Jeg synes det er vanskelig å definere lukten, men den er ikke så ille.

Aloe Vera Juniper Zimbro er en ekspresshårmaske. Du bruker den på fuktig hår og lar den virke i omtrent tre minutter. Dette er definitivt en stor fordel, siden mange andre masker må virke lenge, for eksempel i 30 minutter. Meningene om NaturVitals hårmasker er delte. Noen elsker effektene, mens andre blir skuffet. Jeg har prøvd å forstå årsaken til dette og har funnet løsningen. Om du bruker masken på hår med høy porøsitet, vil håret bli enda tørrere. For å motvirke dette kan du bruke masken etter en olje, eller blande masken med favorittoljen din før du påfører den. Masken gjør håret silkemykt, blankt, fuktet og lett å style.

FORDELER:

  • effektivitet
  • økologiske ingredienser
  • ideell for følsom hodebunn
  • lav pris
  • virker raskt
  • god duft

ULEMPER:

  • upassende for svært porøst hår
  • kunne vært mer effektiv