MOROCCANOIL – RESTORATIVE HAIR MASK

MOROCCANOIL – RESTORATIVE HAIR MASK

Naturlig maske for skadet hår

Mengde: 250 ml
Pris: 359 kr

Det neste produktet vi skal se på er Moroccanoil Restorative – et produkt for skadet hår. Mange brukere sier at den virker på andre ting enn skadet hår også. I produktanmeldelser anbefaler folk den for krøllete hår. Produsenten sier at dette er et profesjonelt multifunksjonsprodukt som i hovedsak sikter mot å reparere håret. Det er det jeg har i bakhodet når jeg analyserer produktet. Oppfyller Moroccanoils hårmaske løftet om å reparere skadet hår? Den gjenoppbygger definitivt motstandsdyktighet, gjør håret glatt og gir det et sunt utseende. I tillegg gjør det håret enklere å børste. Hvis masken blir brukt på lett skadet hår, oppstår den nærende effekten raskt – håret ser gjenopplivet og penere ut. Problemet oppstår når håret er veldig skadet – Moroccanoil Restorative Hair Mask er for svak til å gjøre intense reparasjoner. Årsaken til dette er at alle hårtyper trenger forskjellige ting, så helhetlige hårmasker fungerer sjelden bra.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Moroccanoil er mest kjent for å lage produktet basert på samme produkt – økologisk marokkansk arganolje av ypperste kvalitet. Denne ingrediensen er høyt oppe på ingredienslisten, etter vann og mild alkohol. Arganolje er en universal naturlig olje som har en skånsom reparerende effekt, beskytter mot UV-stråler og varme, tilfører næring og gir håret fuktighet. Masken inneholder også sheasmør, som opprettholder fuktighetsnivået og gjør håret mykt, i tillegg til eksotisk pequiolje, hvis virkning er lite kjent. Vi vet imidlertid at masken inneholder grønnsaksproteiner som har en reparerende effekt, men nivået av dem er for lavt til å ha noen hensikt. Resten av ingrediensene i Moroccanoil Restorative er syntetiske stoffer, så betegnelsen “naturlig” er dermed upassende. Generelt er oppskriften rik på konserveringsmidler, dufter, etc.

PRODUKTDETALJER

Masken ser bra ut og er enkel å bruke. Det er mange positive anmeldelser som sier at den lettvinte bruken er en av de største fordelene med produktet. Plastikkboksen masken kommer i har farger som er typiske for merket, og innholdet er har en kremet konsistens, hvilket er passende for mange hårtyper. Den lukter godt og konsistensen gjør den enkel å bruke på både vått og tørt hår. Merk, imidlertid, at masken har stor sannsynlighet for å tynge ned håret i noen tilfeller, fordi den inneholder sheasmør. Masken passer derfor ikke til alle, til tross for at den blir markedsført slik. Sheasmør inneholder fettsyrer, mens de fleste hårtyper trenger omegasyrer, så du kan ende opp med nedtynget, slapt hår.

FORDELER:

  • marokkansk arganolje
  • masken er nærende og revitaliserende
  • enkel applikasjon

ULEMPER:

  • kan veie ned håret
  • inneholder mange kunstige stoffer
  • manglende intens reparerende effekt
  • prisen er høy tatt i betraktning mangelfulle resultater