L’ORÉAL PROFESSIONNEL – ABSOLUT REPAIR MASQUE

L'ORÉAL PROFESSIONNEL – ABSOLUT REPAIR MASKE

Proteinrik maske som reparerer skadet hår

Mengde: 500 ml
Pris: 399 kr

L’Oréal-masken er en interessant deltager i rangeringen vår. Merket er ansett som et ledende kosmetikkselskap, til tross for at andre selskaper tilbyr bedre produkter. Vi liker L’Oréal fordi de er en favoritt blant hårstylister. Ordet “profesjonell” tilsier at Absolut Repair er utsøkt hårmaske. Dessverre er den ikke blant de beste, selv om den fungerer bra. Masken gir ønsket effekt dersom håret ditt trenger fuktighet. Du må derimot være forsiktig om du skal bruke den på skadet hår (selv om den er laget til dette formålet). Oppskriften er beregnet på tykt hår – hvis du ønsker spektakulære resultater, blir du kanskje skuffet. Masken har likevel gode ingredienser, og den nærer, fukter og styrker håret. Effektene kan variere avhengig av hårtype. Av den grunn er ikke L’Oréal Absolut Repair det beste valget når det kommer til reparerende hårmasker.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Når du ser på listen over ingredienser tenker du kanskje at masken ikke er full av skadelige stoffer, men “det erfarne øyet” kan se at ingredienslisten har veldig få stoffer som er bra for håret, og mange unødvendige fargestoffer, aromaer, konserveringsmidler, etc. Merket får definitivt en minus for det. Om vi ser videre på ingrediensene er det imidlertid noen gode innslag, som for eksempel hydrolysert maisprotein, hvete og soya, som alle reparerer håret (vær forsiktig – du må unngå for mye protein i håret). Dessverre er mengden fargestoffer og fordelaktige ingredienser omtrent like stor. Enden på visen er at L’Oréal Absolut Repair Mask
ikke ser så bra ut.

PRODUKTDETALJER

Til tross for de negative ingrediensene, har masken også noen fordeler. Flasken inneholder 500 ml, som er nok til flere måneders bruk. Om du ønsker bedre stell til håret, må du likevel se etter andre produkter. Hva med bruken? Forbrukere sier at den er enkel å bruke og at konsistensen gjør det enkelt å spre masken i håret, pluss at den er lett å skylle ut etterpå. Merk: Masken er tiltenkt tykt hår, så den fungerer best på den hårtypen – om du bruker den på fint, svakt hår, er det sannsynlig at masken vil tynge ned håret og fjerne volum. Produktet fungerer eller som en typisk maske; om du følger instruksjonene bør du ikke oppleve noen negative konsekvenser.

FORDELER:

  • proteiner fra soya, hvete og mais
  • stor boks
  • masken varer lenge
  • en klassisk hårmaske

ULEMPER:

  • få nærende ingredienser
  • mye fargestoffer og kunstige tilsetningsstoffer
  • høy pris
  • dårlig reparerende effekt
  • kan tynge ned noen hårtyper