L’BIOTICA – BIOVAW KERATIN + SILK

L’BIOTICA - BIOVAW KERATIN + SILK

Intensivt reparerende maske med keratin og silke

Mengde: 250 ml
Pris: 69 kr

Keratin + Silk Intensive Repair-masken gir grundig reparasjon av håret, både på utsiden og innsiden av hårstrået. Det unike med denne masken er dens voksaktige konsistens, og en oppskrift rik på næringsgivende stoffer. Hva er det Biovax Keratin + Silk gjør? Først og fremst forbedrer den tilstanden på håret, den regenererer, tilfører fuktighet, gir næring, og beskytter håret mot tap av fuktighet. L’biotica gir kompleks behandling.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Ingrediensene er veldig interessante og verdifulle, så jeg vil bruke litt tid på å beskrive dem. Jeg vil unngå å utelate viktig informasjon om ingrediensene i L’biotica Biovax Keratin + Silk. Oppskriften inneholder tre hovedingredienser som er typiske for Biovax-masker; mandelolje, som er sterkt fuktighetsgivende, nærende og gjør håret mykt; lanolin og glyserol, to delikate emollienter som opprettholder fuktighetsnivået i håret; og hennaekstrakt, som gjør at næringsstoffene trenger dypt inn i hårstråene.

Masken Biovax Keratin + Silk er beriket med aktive komplekse naturlige proteiner – Pro2Kera-silke. Enkelt fortalt er dette en kombinasjon av to aminosyrer med lav molekylvekt og proteiner med høy molekylvekt som fungerer som naturlige byggeklosser for håret. Silkeaminosyrer reparerer skadet hår, silkeproteiner beskytter hårets innside og holder på fuktighet, og naturlig keratin styrker byggeklossene i håret.

Jeg liker denne komposisjonen av emollienter og proteiner veldig godt. Gode proporsjoner mellom ingrediensen i Biovax-masken gjør at du ikke trenger å bekymre deg for uheldige konsekvenser, og effekten på håret er garantert. Dessverre inneholder produktet silikon, som kun kan bli vasket bort med SLES (sterkt rengjøringsmiddel), men masken inneholder ikke nok silikon til at det er farlig.

PRODUKTDETALJER

Dette er min favoritt blant Biovax-maskene, men den er ikke på podiet. Årsaken er at den inneholder silikon, og at den ikke er veldig effektiv. Lukten av den er heller ikke spesielt god. Etter min mening har L’biotica Biovax Keratin + Silk for sterk duft, men det handler jo om individuell preferanse. Akkurat denne masken har mye sterkere duft enn andre masker fra samme merke. Lukten er ganske søt og du kan lukte den på håret selv etter at du har skyllet og tørket det. Masken har en tykk, smøraktig konsistens. Varigheten av produktet er ikke særlig imponerende. I midt tilfelle holder en boks til bare 12 applikasjoner. Om vi ser på den lave prisen går det jo bra, men det betyr at du må kjøpe nytt produkt ganske ofte.

Den største fordelen med Biovax Keratin + Silk-masken er at den har langvarig effekt. Dette gjør at produktet skiller seg fra andre kosmetiske produkter, som ofte gir kortvarige resultater. Jeg vet av erfaring at du bør la masken være på i 30-40 minutter. Du får best resultater om du dekker håret med en håndkle, siden varmen hjelper håret med å absorbere næringsstoffer. Jevnlig bruk av Biovax-masken gjør håret tykt, blankt, mykt og gir et godt nivå av fuktighet i hårstrået fra røtter til ende. Jeg må likevel advare: Ikke bruk masken for ofte, da dette kan tynge ned håret eller gjøre det krusete, avhengig av hårtypen.

FORDELER:

  • utmerket komposisjon
  • verdifulle ingredienser
  • oppskrift med emollienter og proteiner
  • enkel applikasjon
  • lav pris

ULEMPER:

  • tilgjengelighet
  • kan gi krusete eller volumløst hår
  • inneholder silikon
  • man går fort tom
  • for sterk duft