KIEHL’S – SUNFLOWER COLOR PRESERVING DEEP RECOVERY PAK

KIEHL'S – SUNFLOWER COLOR PRESERVING DEEP RECOVERY PAK

Solsikkeoljemaske for fargebehandlet hår

Mengde: 250 ml
Pris: 275 kr

En annen maske vi anbefaler er lansert av Kiehl’s – merket som er populært blant influensere. Selv om den minimalistiske innpakningen ikke er noe blikkfang, er det verdt å prøve Sunflower Color Preserving Deep Recovery Pak, siden den inneholder noen bemerkelsesverdige ingredienser. Takket være ingrediensene i masken fungerer den bra på fargebehandlet hår, pluss at den tilfører næring til svake hårstrå. Er dette en god hårmaske? Vel, du ser plasseringen i rangeringen – det er ikke den beste. Vi kan plukke på effekten den gir; masken tilfører næring til hårstråene, men reparerer dem ikke. Av den grunn hjelper ikke masken på skadet fargebehandlet hår – den hjelper bare sunt hår med å holde formen, den fremhever og intensiverer farge, og den fremmer skinnende hår, uten å reparere skader som kan oppstå som følge av langvarig permanent farging.

ANALYSE AV INGREDIENSER 

Effekten i Kiehl’s-masken skal komme fra kombinasjonen av to oljer og en blanding av vitaminer. Ifølge produsenten inneholder produktet aprikoskjerneolje (naturlig kilde til aldringsmotvirkende vitamin E) og solsikkeolje (veldig populær takket være sitt høye innhold av fosfolipider og ceramider) – to oljer som begge har veldig hjelpsomme effekter … for huden. Ikke fargebehandlet hår. Med den komplekse blandingen av vitaminene E, B3 og B5 hjelper masken likevel med å revitalisere håret og motvirke svekkelse av hårstråene. Produktet inneholder også andre ingredienser. Hva er de? INCI forteller oss at masken også inneholder glyserin (som kan være en velsignelse eller en pest, avhengig av hårtypen) og kandelillavoks (en ingrediens i lipgloss og maskara som er smørende og tilfører glans). Generelt er valget av ingredienser i Kiehl’s Deep Recovery Pak litt rart – fargebehandlet hår pleier å være svakt, så et produkt fullt av unødvendige ingredienser er ikke det man ønsker seg.

PRODUKTDETALJER

Forbrukere bekrefter at produktet ikke tynger ned håret. Dette kommer så klart an på hvordan du bruker masken – hvis du bruker den på fuktig, rent hår og skyller godt etterpå, tynger den ikke ned håret. Om du derimot bruker den på annen måte eller i for store mengder, blir resultatet dårlig. Konsistensen på Kiehl’s-masken minner oss om gammeldagse masker – veldig tykk og kremet. Nå er vi vant til lettere masker, men det betyr ikke at konsistensen er et dårlig valg. Den vil imidlertid ikke fungere på fint hår, siden den ikke tilfører volum. En bra ting er at masken lukter deilig, så applikasjonen er en ren nytelse.

FORDELER:

  • kombinasjon av to oljer og vitaminer
  • nærer, fukter og revitaliserer
  • fungerer på ulike hårtyper
  • enkel å bruke

ULEMPER:

  • sammensetningen er ikke helt naturlig
  • for svak til å reparere
  • høy pris
  • ingrediensene egner seg bedre for huden
  • forpakningen er ikke fin