KÉRASTASE – NUTRITIVE MASQUINTENSE IRISOME

KÉRASTASE – Nutritive-Masquintense-Irisome

Hårmaske for tørt og tynt hår

Mengde: 200 ml
Pris: 250 kr

Kerastase har laget en hårmaske for tynt, stivt og tørt hår. Oppgaven dens er å gi håret optimalt fuktighetsnivå gjennom næringsstoffer, antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser. Nutritive Masquintense Irisome hårmaske er svært næringsgivende og tilfører fuktighet til håret. Hårstråene blir lette, glansfulle og ser velstelte ut. Dessverre er prisen svært høy.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Effekten til Kerastase Nutritive Masquintense Irisome er basert på irisome-komplekset – en samling substanser som finner tørre områder i håret. De gir kompleks næring til hårstråene og forbedrer hårets tilstand. Irisekstrakt fungerer som antioksidant og gir effektiv beskyttelse mot fuktighetstap. 

En annen viktig ingrediens er det avanserte lipoproteinet glukoaktiv-kompleks, som er svært næringsgivende og tilfører fuktighet til håret. Substansen trenger dypt inn i håret og forbedrer tilstanden på det fra rot til ende. Andre substanser inkluderer: karbohydrater som gir næring til røttene, proteiner som tilfører næring, og lipider som beskytter håret. 

Den store ulempen med Kerastase er at det er vanskelig å finne detaljert informasjon om produktene deres. Du finner lite informasjon om ingrediensene på nettsidene til Kerastase. Jeg har likevel valgt å se nærmere på ingrediensene i produktet og funnet ut at det er ingen grunn til bekymring.

PRODUKTDETALJER

Kérastase Masquintense Irisome hårmaske kommer i en fin plastboks. Boksen rommer 500 ml. Det viktigste, etter min mening, er at forpakningen er veldig praktisk. Den har ingen dispenser, men masken er veldig effektiv. Som andre masker av høy kvalitet har Kérastase-masken en tykk (puddingaktig) konsistens, som betyr at den er lett å påføre. Masken har en fin intens blomsterduft. 

Jeg kan ikke si noe negativt om Kérastase Nutritive Masquintense Irisome – det er et veldig effektivt fuktighetsgivende produkt. Jeg har brukt den på både meg selv og klienter (med både krusete, fett og tørt hår) og alle hårtypene likte den. Kerastase-masken gir en følelse av tykt og glatt hår. Hårstråene har fått tilført næring og er tykke og myke. Dessverre er ikke produktet perfekt. En hake er at det er vanskelig å dosere produktet. Jeg må advare deg: hvis du bruker for mye av masken kan det gjøre håret krusete. Dette skjer ofte med meg og derfor har jeg måttet lete meg frem til den mengden produkt som passer for akkurat meg. Dette er en stor ulempe.

FORDELER:

  • effektivt
  • praktisk forpakning
  • virker raskt
  • avanserte ingredienser

ULEMPER:

  • hyppig bruk fører til krusete hår