KALLOS – HAIR PRO-TOX HÅRMASKE

KALLOS – Hair-PRO-TOX-Hair-Mask

Hårmaske med keratin, kollagen og hyaluronic acid

Mengde: 1000 ml
Pris: 135 kr

Kallos’ hårmasker er rimelige, populære og tilbyr stor variasjon. Du kan velge og vrake. De fleste jenter velger en fruktig og søt hårmaske, men jeg valgte PRO-TOX med kompleks næring som er essensiell for håret. Produktet er designet for tørt, skadet og normalt hår. Masken nærer og fukter håret hver dag. Kallos PRO-TOX motvirker effektivt splittede tupper og regenerer skadet hårstruktur.

ANALYSE AV INGREDIENSER

To naturlige planteoljer har fjerde- og femteplass på ingredienslisten. Hovedingrediensen er olivenolje, som inneholder fettsyrer som fukter og reparerer håret. Kokosolje kommer rett etter olivenoljen. Kokosolje hjelper håret med å gjenoppbygge proteinstrukturen. Begge oljene er nærende for hår og hodebunn. Kombinasjonen av fettholdige og antistatiske stoffer i hovedingrediensene gir Kallos PRO-TOX fuktighetsgivende effekt. Panthenol (vitamin B5) gir styrke og mykhet. Keratin er en naturlig byggekloss for håret og også den er å finne i Kallos-masken. Produktet inneholder også kollagen – en kilde til ungdom – og hyaluronsyre, som er intenst fuktighetsgivende. Produktet inneholder også en liten mengde silikon, men det er harmløst.

PRODUKTDETALJER

Forpakningen er veldig stor og upraktisk, selv for profesjonelle hårstylister. Selv om jeg bruker store mengder av produktet, er det upraktisk å ta med en så stor flaske til et moteshow. Heldigvis finnes produktet også i mindre forpakninger. Hadde ikke dette vært tilfellet, hadde det vært en stor ulempe.

Kallos PRO-TOX har en tykk, puddingaktig konsistens, så den drypper ikke og er lett å fordele i håret. En ulempe med den tykke konsistensen er at man bruker opp produktet raskt. Jo tykkere produktet er, jo mer må du bruke hver gang. Heldigvis har produktet en svært lav pris. PRO-TOX-masken har en hvit farge og en delikat såpeduft. Jeg foretrekker slike dufter fremfor de søte fruktduftene andre Kallos-produkter har.

Kallos PRO-TOX hører til i kategorien for produkter som gir bedre effekter om den er i håret lenge. Jeg lar alltid hårmasken sitte i omtrent 30 minutter, men en modell kan ikke vente så lenge før et moteshow. Jeg vet at PRO-TOX virker etter noen minutter, men effekten blir bedre dersom man lar den sitte i en stund. Takket være Kallos’ maske med keratin, kollagen og hyaluronsyre, blir håret tykt, og lett å børste å style. Masken gjør ikke håret flatt. Etter min mening er denne masken like perfekt til profesjonelt bruk som til hjemmebruk. Om det ikke var for dens få tilkortkommenheter, hadde den vært en favoritt.

FORDELER:

  • svært effektiv
  • virker raskt
  • konsentrerte ingredienser
  • god konsistens
  • delikat duft
  • lav pris

ULEMPER:

  • upraktisk forpakning
  • man bruker fort opp produktet
  • ikke 100% naturlige ingredienser