BUMBLE AND BUMBLE – HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL MASQUE

BUMBLE AND BUMBLE – HAIRDRESSER'S INVISIBLE OIL MASQUE

Olje til bruk før vask

Mengde: 100 ml
Pris: 269 kr

Vi kan ikke ha en rangering uten Bumble & Bumble – en uvanlig hårmaske. Hva gjør den uvanlig? Oppskriften er formulert slik at du ikke trenger å bruke den etter sjampo. Dette er det eneste produktet i rangeringen som skal brukes som en behandling før vask. Produsenten merker at denne applikasjonsmetoden er inspirert av hvordan man bruker naturlig hårolje. Hva trenger du å vite om Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil? Den tilfører bare næring og fuktighet til håret, så den kan ikke være på toppen av listen over gode masker for skadet hår – den har en mindre intens effekt enn andre produkter. Det er to grunner til at masken ikke er intensiv: den inneholder ikke sterke ingredienser, og heller ikke høy nok konsentrasjon av ingrediensene.

ANALYSE AV INGREDIENSER

Som navnet tilsier er Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil basert på oljer som er typiske for merket: kokosolje, macadamiaolje, mandelolje, saflorolje og druesteinolje. Vi må påpeke at alle oljene er naturlige og at masken er vegansk, så den er populær blant tilhengere av veganske hårprodukter. Takket være oljene gjør Bumble & Bumble-masken får håret tilført fuktighet, og er beskyttet mot skadelige ytre faktorer. Produktet er uten mineraloljer som kan skade hår og hodebunn, men inneholder kokosolje, som i store mengder kan tynge ned håret fordi den inneholder fettsyrer som egner seg best i hår med veldig lav porøsitet (sjelden hårtype). Heldigvis bidrar de andre oljene til et balansert produkt, så totalt sett er dette gode ingredienser.

PRODUKTDETALJER

I tillegg til ingrediensene og den uvanlige applikasjonsmetoden, er det en ting til som gjør at Bumble & Bumble Hairdresser’s Invisible Oil skiller seg fra de andre maskene på rangeringen; masken er tykkere, så den fungerer ikke på alle hårtyper. Dette smøraktige produktet løser seg opp når man varmer det mellom hendene, og kan være litt vanskelig å påføre. Å smøre den utover håret kan være en utfordring, spesielt hvis du har tynt og svakt hår. Vi må også nevne at konsistensen, kombinert med det lille volumet på forpakningen, gjør at du bruker opp masken veldig fort. Når man tar prisen med i beregningen, er ikke dette et produkt for deg med stramt budsjett. Det er bedre å investere pengene i et produkt som gir flere fordeler, virker bedre, og er enklere å bruke.

FORDELER:

  • en blanding av 6 naturlige oljer
  • vegansk
  • effektiv beskyttelse
  • opprettholder fuktighet

ULEMPER:

  • kokosolje (passer ikke for alle hårtyper)
  • tykk, smøraktig maske
  • kan tynge n ed håret
  • svært kostbar maske
  • liten forpakning